Geen opvolging voor bestuur vzw de Doortrappers

Het bestuur van de Kemmelse Doortrappers met vooraan Heidi Dequirez, penningmeester Claude Clais, secretaris Luc Dewilde, voorzitter Kris Pauwelyn en Jef Boudry.Verder Dieter Vandaele, Alex Carrein, Geert Gillebert, Noel Gillebert en Jacques Keyngnaert. © EF
Redactie KW

De vzw Wielerclub de Doortrappers uit Kemmel houdt op te bestaan. Huidig voorzitter Luc Dewilde vroeg naar opvolging, maar kreeg en vond die niet zodat de vzw ontbonden werd.

Wielerclub de Doortrappers werd opgericht door Marcel Richet en Paul Jonckheere. In 2009 werd Luc Dewilde de voorzitter. Onder zijn impuls organiseerden de Doortrappers de Heuvelland Classic, een wielerwedstrijd die uitgroeide tot een interclub voor beloften.

Dit jaar werd de wedstrijd door de coronacrisis geannuleerd. Nu Luc Dewilde op pensioengerechtigde leeftijd is en samen met zijn echtgenote Vera bovendien van Kemmel naar Ieper verhuisde, stopt hij zijn activiteiten bij de Kemmelse verenigingen.

Waardebon voor renners

“Met het bestuur namen we de beslissing om aan de drie Kemmelse renners (Thomas Joseph, Ian Lewille en Marlon Bril) een waardebon te schenken. Mijn dank gaat uit naar wie meegeholpen heeft aan het organiseren van de koers.”

Eerder stopte Luc Dewilde ook de uitbating van café ‘t Hommeltje. In Kemmel werd in juli voor het eerst met Kemmel Koerse een nieuwe wielerwedstrijd georganiseerd

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.