Eindejaarsactie van Ruisleedse handelaars met een extra grote prijzenpot

We zien op de foto de deelnemers en sponsors van deze grandioze eindejaarsactie. © (gf)
Redactie KW

Vorig jaar werd de eindejaarsactie van Neos bij het begin van de tweede lockdown geschrapt. Dit jaar zorgen de handelaars, in samenwerking met Unizo, voor een supereditie. De extra steun van de gemeente heeft het mogelijk gemaakt dat er dit jaar een kras-en-win-actie komt met een totale prijzenpot van 12.500 euro.

De Ruiseleedse handelaars zijn weer talrijk present. Er zijn twee nieuwe starters die meteen deelnemen: slagerij De Butcher en frituur Atelier Poekie. De eindejaarsactie kan elk jaar rekenen op verschillende sponsors. Hierdoor is het mogelijk om met krasloten te werken. De actie loopt van 1 t.e.m. 31 december. Men kiest al meerdere jaren voor kraslotjes, die heel gegeerd zijn door de klanten.

Nog extra trekking

Per aankoopschijf krijgt de klant een kraslotje. Elke handelaar bepaalt zelf voor welk bedrag een lotje uitgedeeld wordt. Dit maakt de actie uniek en toegankelijk voor alle sectoren. Direct na de aankoop kan de klant krassen en weet hij meteen of hij gewonnen heeft. “Dat ervaren de klanten als een groot voordeel”, aldus Petra De Roust, mede-organisator van de actie.

“De prijzen bestaan naast flessen rosé wijn uit aankoopbonnen die men in de zaak kan spenderen waar men het lotje gekregen heeft. Maar dit jaar wordt het heel interessant voor de klanten. Ieder lotje dat aanvankelijk niet gewonnen heeft, kan nog eens deelnemen aan de extra prijzenpot. Hiervoor moet het lotje in het grote rode kerstcadeau onder de kerstboom aan het gemeentehuis gestopt worden. Na de feestdagen wordt dan nog eens een extra trekking voorzien. Alle prijzen van de extra trekking, zijn ook waardebonnen van de deelnemende zaken.”

Info en deelnemende zaken op www.ruiselede.be/eindejaarsactie-met-extra-grote-prijzenpot.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.