Davidsfonds Desselgem gaat van start met boekenbeurs

We herkennen v.l.n.r. René Harinck, Eric Caenepeel, Eric Garsy, Monique Coddens, Isabelle De Smeyter, Marie-Jeanne Coopman en Lieven Depla. © a-PNW
Redactie KW

Na de abrupte stop van de activiteiten in maart omwille van corona is Davidsfonds Desselgem helemaal terug van weggeweest om het nieuwe seizoen te starten. Traditiegetrouw doen ze dat met Vers Geperst.

“Geïnteresseerden kunnen het volledige aanbod aan boeken en cd’s inkijken en beluisteren. Bij aankoop van 40 euro aan boeken en/of cd’s wordt men automatisch lid van het Davidsfonds en geniet men het hele jaar door van tal van voordelen”, zegt voorzitter Lieven Depla (55).

“Tijdens de startdag is er bovendien volop gelegenheid om, op een coronaveilige manier, bij een hapje en drankje alle activiteiten van het komende seizoen te leren kennen. Elk nieuw lid op Vers Geperst krijgt bovendien een gratis boek en men maakt kans om een waardebon van 30 euro te winnen.”

Uitgestippelde looprichting

Het Davidsfonds doet er alles aan om de activiteit veilig te laten verlopen via tal van coronamaatregelen. Er zullen wegwerphandschoenen aanwezig zijn om de boeken in te kijken. Ook handgel wordt voorzien.

“Door de grootte van de zaal is het perfect mogelijk om de nodige afstand te bewaren, mede dankzij een uitgestippelde looprichting. Bij elke verplaatsing in de zaal is een mondmasker verplicht. Alle bezoekers worden bovendien geregistreerd”, aldus Lieven Depla.

Davidsfonds Desselgem heet iedereen van harte welkom op zondag 18 oktober tussen 10 en 18 uur in oc De Coorenaar, Georges Coornaertdreef 7 in Desselgem. Omwille van covid-19 is het dit jaar verplicht om vooraf in te schrijven. Dit kan via desselgem@davidsfonds.net.

(GDW)

Info: www.desselgem@davidsfonds.net of via de Facebookpagina.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier