Curd Neyrinck is terug voorzitter van tennisclub Rumbeke: “Alle plooien zijn terug glad gestreken”

© (Foto SB)
© (Foto SB)
Redactie KW

Vorige week dropte voorzitter Curd Neyrinck met in zijn zog dochter Larissa en schoon Gregory Hermans, per direct hun ontslag te geven. Aanleiding was dat steeds meer bestuursleden inspraak wilden in het uitgestippelde beleid.

Vandaar dat de Roeselaarse politiecommissaris zonder ruzie vrijwillig een stapje opzij zette. Ondervoorzitter Peter Van de Loock nam tijdelijk de taak als voorzitter op zich en belegde vorige maandag een soort verzoeningsvergadering met alle partijen.

“Daarin zijn alle plooien terug glad gestreken”, vertelt Curd Neyrinck. “De werking van onze Rumbeekse tennisclub blijft dus zoals voorheen want ook mijn dochter en schoonzoon keren terug in de sportieve werking. Eén ding is wel zeker: de voorbije dagen waren voor iedereen bijzonder leerrijk en elk dacht echt wel over de mooie toekomst van de club. Daar zijn zeker ook een aantal pijnpunten naar boven gekomen inzake structuur en daaraan gaan we natuurlijk keihard aan werken maar finaal zal er voor onze clubleden niks wijzigen.” (SBR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.