Chiro Pimpernel verkoopt kalenders met tikkeltje bloot

Leiding van Chiro Pimpernel tijdens de fotoshoot voor hun originele kalender. (foto RVL)
Leiding van Chiro Pimpernel tijdens de fotoshoot voor hun originele kalender. (foto RVL)
Redactie KW

Chiro Pimpernel zag de voorbije maanden verschillende activiteiten in het water vallen. Om toch nog wat geld in het laatje te krijgen, worden nu opvallende kalenders verkocht.

“Corona teistert ook onze Chiro, maar we laten ons kopje niet hangen”, zegt hoofdleider Jarne Vermeulen. “Voor de kinderen jonger dan 12 jaar voorzien we nog steeds chirozondagen in de voor- of namiddag. Voor de oudsten zijn fysieke bijeenkomsten nog niet toegelaten tot minstens halfweg januari. Voor hen voorzien we online activiteiten. We stippelden ook een wandelroute uit in Reninge en Vleteren die voor iedereen toegankelijk is. Alle informatie om deze zoektocht uit te voeren is te vinden op onze chirowebsite.”

“Ook onze jaarlijkse fuif Bar Canard kan niet doorgaan. Met deze fuif zorgen wij er ieder jaar opnieuw voor dat onze leden voor een zo laag mogelijke prijs tien dagen lang samen met al hun chirovrienden kunnen ravotten. We gingen dus op zoek naar een alternatief en vonden die in de vorm van een gewaagde kalender. Je kan de kalender voor slechts 7 euro in huis halen, het ideale cadeau voor onder de kerstboom. Bestellen kan via de leiding of leden, via mail of telefonisch. De contactgegevens vind je terug op het Facebookevenement van onze kalender”, besluit Jarne. (RVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier