Chiro Bosmolens wil recordaantal ontbijtpakketten leveren in Izegem en randgemeenten

© Frank
Redactie KW

De Chirojongens en -meisjes van de Bosmolens staan op paaszondag 12 april opnieuw heel vroeg op. Naar jaarlijkse gewoonte verwennen ze heel wat gezinnen met een heerlijk paasontbijt. Wie graag ook wil genieten, kan nog bestellen tot 27 maart.

De paasontbijten van Chiro Bosmolens staan intussen al ettelijke jaren op de agenda van de Chirojongens en -meisjes. Ze leveren jaarlijks heel wat ontbijten af en zorgen daarmee voor gelukkige gezichten bij de ontbijttafel.

De leden van Chiro Bosmolens weten intussen als geen ander hoe ze alles in goede banen kunnen leiden. “We staan ‘s morgens heel vroeg op zodat we alles rustig kunnen klaarleggen en voorbereiden in het Parochiaal Centrum op de Bosmolens. Dat piekt eventjes, maar eens we aan de slag zijn valt dat enorm mee. We kunnen op heel wat helpende handen rekenen. Onze leiding helpt alles klaarzetten en onze leden hebben al een flinke duit in het zakje gedaan door de ontbijten deur aan deur te verkopen”, vertelt Jasper Vierstraete van Chiro Bosmolens.

Peperkoek

Wie een paasontbijt bestelt, mag zich aan heel wat lekkers verwachten. “We zorgen voor een uitgebreid ontbijtpakket. Er zijn verschillende soorten broodjes, fruitsap en yoghurt, maar ook peperkoek en ander lekkers. Natuurlijk kunnen ook de paaseieren op een dag als Pasen niet ontbreken. We willen iedereen een gezellige en vooral heerlijke morgen bezorgen”, klinkt het. “We hebben het geluk dat we op een aantal sponsors kunnen rekenen en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. De opbrengst komt onze leden en onze werking ten goede.”

“Bestellen kan eenvoudig via een telefoontje naar Annabel (0495 83 02 05), naar Joyce (0470 86 67 68) of bij alle leden en leiders. Een pakket voor een persoon kost 7 euro, voor een pakket voor twee personen betaal je 12 euro“, legt Jasper uit. “In Izegem en de randgemeenten leveren we aan huis. Dat kan tussen 7 en 8 uur of tussen 8 en 9.30 uur in Izegem. De randgemeenten krijgen hun ontbijt geleverd tussen 7 en 9.30 uur. Zelf ophalen is natuurlijk ook een optie, je bent welkom in het Parochiaal Centrum in de Leenstraat tussen 7 en 9 uur. We hopen in elk geval dat we een recordaantal ontbijten aan de man en vrouw kunnen brengen!” (MV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.