Ardooise KWB komt met ontspannende zomerzoektocht

Ine Allaert bezorgt de KWB een leuke zomeractiviteit. © JM
Redactie KW

De Ardooise KWB zag in de afgelopen weken de ene activiteit na de andere sneuvelen. Dus gingen ze op zoek naar een alternatief en dat vonden ze in de vorm van een zomerzoektocht.

“Het was Ine, de dochter van bestuurslid Luc Allaert, die met dit idee voor de pinnen kwam”, zegt Koen Claus. “Het is een activiteit waarbij de sociale afstand kan gerespecteerd worden. Je kan fietsend of wandelend zo een sportieve activiteit uitoefenen.”

Met veel enthousiasme werkte Ine de fotozoektocht uit. De tocht loopt over tien kilometer en situeert zich rond en in Ardooie. Iedereen kan deelnemen en het is een gratis aanbod van de Ardooise KWB.

Er zijn 25 foto’s te herkennen en deze liggen lukraak op het parcours. Per foto moet je de straat noteren en een vraag oplossen. (JM)

De antwoorden kun je inscannen en versturen naar ineallaert@hotmail.com of opsturen naar de Vlasbloemstraat 5. De opdrachten en het antwoordblad kun je vinden op kwb.be/ardooie. De antwoorden moeten binnen zijn tegen 31 augustus.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten