‘A Taste For Charity’ wordt Brunch Edition op 28 maart in Kortrijk

De Lions, in betere tijden, hier bij de voorstelling van hun eigen gin in 2019. (foto JVGK)©JVGK
De Lions, in betere tijden, hier bij de voorstelling van hun eigen gin in 2019. (foto JVGK)©JVGK
Redactie KW

De Lions Kortrijk Leie stelden hun zesde editie van A Taste For Charity 2020 uit tot eind 2021. In de plaats daarvan komt er een Brunch Edition 2021.

A Taste Of Charity staat voor fondsen inzamelen voor het goede doel én culinaire meesterwerkjes. “Dat willen we behouden”, zegt Jan Poté van Lions Kortrijk Leie.

Brunchbox

De afgelopen 5 jaar mochten de Lions Kortrijk Leie tegen het einde van het jaar talrijke gasten verwelkomen op het fundraisingevent A Taste For Charity. Elk jaar rond de 1.000 genodigden met de focus op samenzijn en netwerken. In 2020 kon het niet wegens covid-19. De full-version van de 6de editie van a Taste For Charity is opgeschoven tot eind 2021 en in de plaats komt nu een Brunch Edition.

“Met deze editie willen we iedereen een heerlijke Brunch Box bezorgen op zondag 28 maart. Wij zorgen voor een box om van te genieten: een selectie van koude hapjes en koude signatuurgerechtjes van onze culinaire partners.”

Vijf restaurants

Dat zijn restaurants Le Coucou, Argendael, Vol-Ver, Beudaert, Saint-Christophe, Va et Vient, HULA en Hotel Messeyne. “Per editie zijn er vijf deelnemende restaurants terwijl gerechtjes van Niek Bossaert of Kazen Callebaut in elke Brunch Box aanwezig zijn. Zoals steeds gaan de opbrengsten van deze fundraising integraal naar goede doelen en sociale projecten in de Kortrijkse regio.”

Eén Brunch Box kost 100 euro en bevat 2 dozen met daarin 2 brunches. Extra bestellen is steeds per 2 personen. De Brunch Boxen dienen uiterlijk 7 dagen op voorhand besteld te worden. Dit kan via www.atasteforcharity.be. Wie wil afhalen of laten brengen, kan terecht voor meer info op de website.

(PVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.