Verdwenen verlovingsring vriendin Anshel Ver Eecke zorgt even voor commotie op Menen beacht

Eline en Anshel straalden nadat de ring van onder het zand werd gehaald. © MPM
Redactie KW

De vierde editie van ‘Menen Beacht’ is een schot in de roos geworden. Zowel op vrijdag, zaterdag als zondag vonden vele toeschouwers de weg naar de Groentenmarkt, de nieuwe locatie pal in het centrum die heel wat extra volk op de been bracht.

Zondag, tijdens een exhibitietoernooi, ontstond er wel paniek toen Eline Ruysschaert -vriendin van Anshel Ver Eecke van volley Menen- haar verlovingsring verloor in het zand. Er werd met man en macht gezocht naar het juweel, maar in eerste instantie zonder succes. Pas wanneer clubdokter Luk Buysse met een metaaldetector tevoorschijn kwam, werd de ring van onder het zand gehaald.

Uiteraard ging dat gepaard met heel wat emoties bij het stel dat in 2020 in het huwelijksbootje zal treden. “We waren vooral opgelucht want zolang de ring niet terug was, bleven we met een slecht gevoel achter”, aldus Ver Eecke.

Verdwenen verlovingsring vriendin Anshel Ver Eecke zorgt even voor commotie op Menen beacht
© MPM

Op sportief vlak kende Anschel Ver Eecke zondag minder succes. Hij bereikte de finale in zijn geboortestad niet. Die finaleplaatsen waren weggelegd voor Gilles Vandecaveye/Tim Degruyter en Martijn Colson/Van der Aa. Uiteindelijk trok Martijn Colson, nieuwe middenman van Par-ky Menen, met zijn partner aan het langste eind. Zij mochten 500 euro onder mekaar verdelen.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier