Veldtoertocht Soenens wordt hoogdag voor mountainbikers in Ingelmunster

De jaarlijkse veldtoertocht Soenens is uitgegroeid tot een klassieker bij de mountainbikers. Op zaterdag 28 en zondag 29 september organiseert WTC De Meulebeekse Trappers weer dit gebeuren.

De Meulebeekse trappers staan garant voor een verzorgde veldtoertocht op 28 en 29 september. Op de foto zie je v.l.n.r. Rik Henneberg, Carlos Soenens, Dick Van Aelderwereld, Rudy Verschatse, Marc Verschaeve, Roger Lammertin, Stefan Wydaeghe en Silvère Vullers. (CLY-foto CLY) © (CLY-foto CLY)

Gedreven mountainbikers willen zeker de start van het mountainbikeseizoen niet missen en zullen dan ook weer massaal afzakken naar de sportterreinen in de Bollewerpstraat 92A. Daar wordt alles in gereedheid gebracht voor de 18de editie van deze veldtoertocht die plaatsvindt op zaterdag 28 en zondag 29 september met start aan de sporthal in Ingelmunster.

De jaarlijkse veldtoertocht Soenens is een realisatie van WTC De Meulebeekse Trappers die garant staan voor een aantrekkelijk parcours met telkens onbekend terrein en heel wat stukken offroad.

Grote biermand

De deelnemers kunnen kiezen tussen de afstanden 65 km, 45 km en 30 km.

Op zaterdag kan gestart worden tussen 7.30 uur en 14 uur. Op zondag kan je starten tussen 7.30 uur en 11 uur.

Voor de deelnemers staan er douches ter beschikking, verzorgde bevoorrading, bike-wash, hotdog, gratis fietsbewaking en terras.

Er is ook een grote biermand voorzien voor de club met het meest aantal deelnemers tijdens dit tweedaags VTT-evenement. Kinderen onder de 15 jaar nemen gratis deel indien in bezit van een verzekering. Voor meer info kan je steeds terecht bij Stefan Wydaeghe, 0476 37 01 91. (CLY)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.