Veel volk tijdens Zillebeke nieuwjaart in OC In ‘t Riet

Op foto zien we schepen Philip Bolle die de stad Ieper vertegenwoordigde en een deel van de Dorpsraad met Rosette Stubbe, Ives Goudeseune, Laurent De Poorter, Jo Vercaigne, Marina Deconinck en Antoon Pype. © EG
Redactie KW

Zaterdagavond vond in het OC In ‘t Riet de traditionele ‘Zillebeke Nieuwjaart’ plaats in OC In ‘t Riet. De organisatie, opgezet door de Dorpsraad en ondersteund door verschillende Zillebeekse verenigingen, kende heel wat succes.

“Traditiegetrouw laten de deelnemende verenigingen de aanwezigen genieten van hapjes en drankjes aan de diverse standjes“, vertelt Jo Vercaigne van de Dorpsraad. “Dit jaar waren de bezoekers welkom bij SK Zillebeke jeugd, Supportersclub Maxime De Poorter, Forza, Sint-Pietersvrienden, Sint-Maartenscomité, Davidsfonds, KLJ Zivoho (Katholieke Landelijke Jeugd Zillebeke, Voormezele, Hollebeke) en de Dorpsraad.

De eerste samenkomst dateert van een aantal jaar geleden toen de kerstboomverbranding nog buiten op de parking plaatsvond. Daarna vonden we een onderkomen in OC In ‘t Riet en dat biedt heel wat voordelen.

Binnen is het gezellig warm en is er plaats om te zitten. Gezinnen met kinderen blijven ook langer. Het hoofddoel is natuurlijk om de mensen samen te brengen en een ideale gelegenheid om elkaar een voorspoedig Nieuwjaar te wensen. De deelnemende verenigingen zorgen voor de sfeer en de Dorpsraad organiseert en coördineert“, besluit Jo Vercaigne.

(EG/foto EG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier