Veel deelnemers op Stratenloop van Koolskamp

Voor alle deelnemers was er een prijzenpakket. © JM
Redactie KW

Kermiszaterdag was hier een sportief gebeuren dankzij de organisatoren van de Stratenloop en jogging van Koolskamp. De start werd gegeven met een uitgebreid deelnemersveld én een fikse regenbui.

In deze stratenloop over 10.5 kilometer was Tim Soenens uit Pittem (heren senioren) de snelste. Hij had een halve minuut voorsprong op Matthias Allegaert uit Tielt. Derde, en eerste veteraan, was Greg Planckaert uit Oostende. Jens Magnus Verhelst was de snelste junior op de achtste plaats. Hij is Tieltenaar. Charline Vanneste uit Meulebeke was met haar vijftiende plaats de beste bij de dames. Ereplaatsen hier voor Melissa Nobus uit Tielt en Carline Deseyn uit Deerlijk. Steven Vanderiviere was de eerste dorpsgenoot voor Tom Dedecker en Filip D’hooghe. Kimara Goethals was de beste Ardooise bij de dames.

Ardooie boven in de jogging met Simon Van Bruaene als winnaar in deze wedstrijd over 4,2 kilometer. Bart Verkaemer uit Waregem was tweede en op drie noteren wij Karel Vandewiele uit Ingelmunster. Katrijn Vanhulle uit Ingelmunster was de snelste bij de dames. Naomi Clinckemaillie uit Pittem was hier de nummer twee. Ella Vandorpe was de snelste dorpsgenote bij de dames. Er werden 75 deelnemers genoteerd in de uitslag.

(JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier