Wat als ... Iedereen een kijkje zou kunnen nemen in het magische kasteel van Sinterklaas? Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud: de bezoeker(tje)s worden onderdeel van een magisch verhaal met prachtige decors, waarbij de interactie met de personages cruciaal is.

De tweede editie van het evenement - uitverkocht in amper enkele minuten - was een groot succes: enkele duizenden bezoekers brachten een bezoekje aan Kasteel Tudor. Die nieuwe locatie bracht ook heel wat nieuwigheden mee. De bezoeker(tje)s konden een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas en Slecht-Weer-Vandaag ontmoeten, het allercoolste paard ter wereld.

Wat als ... Iedereen een kijkje zou kunnen nemen in het magische kasteel van Sinterklaas? Kasteel van Sinterklaas Brugge betovert jong en oud: de bezoeker(tje)s worden onderdeel van een magisch verhaal met prachtige decors, waarbij de interactie met de personages cruciaal is.De tweede editie van het evenement - uitverkocht in amper enkele minuten - was een groot succes: enkele duizenden bezoekers brachten een bezoekje aan Kasteel Tudor. Die nieuwe locatie bracht ook heel wat nieuwigheden mee. De bezoeker(tje)s konden een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas en Slecht-Weer-Vandaag ontmoeten, het allercoolste paard ter wereld.