VBS Duinenkind levert Valentijnsontbijten aan huis in Knokke-Heist

De ontbijten worden in de wijde regio geleverd. © Getty Images
Redactie KW

Op zondag 9 februari levert de ouderraad van de vrije basisschool Duinenkind in Duinbergen Valentijnsontbijten aan gezinnen van Knokke-Heist en omstreken. De opbrengst gaat naar de school. Bestellen kan nog tot en met 26 januari.

“Wat vijftien jaar geleden bescheiden begon, is uitgegroeid tot een uit de kluiten gewassen project”, vertelt Danielle Heijens namens de ouderraad. “Onze verzorgde ontbijten spreken meer en meer mensen aan.De glimlach van die mensen bij de ontvangst van hun ontbijt is het harde labeur waard. Bovendien steunen we hiermee de school en onze kinderen. De ouderraad beperkt zich voor de leveringen niet enkel tot Knokke-Heist. Wie in de buurt van Zeebrugge, Blankenberge, Sint-Kruis en Sluis woont, kan ook genieten van een heerlijk ontbijt. Bovendien leveren we aan huis op een zelf gekozen tijdstip.

“Er is keuze uit een kinderontbijt (5 euro per persoon), een volwassenenontbijt (10 euro), een champagneontbijt voor één (27,5 euro) of een champagneontbijt voor twee (55 euro). Broodjes, koeken, beleg en voor wie van luxe houdt een grote fles champagne, druiven, zalm en vele extra’s, zorgen voor een romantische start van de dag.

“De opbrengst besteedt de ouderraad aan de aankoop van materiaal en speelgoed. De ouderraad en een enthousiaste groep vrijwilligers leveren maximum 600 ontbijten aan huis. Bestellen kan nog tot 26 januari.” (DM)

Info: Danielle Heijens, tel. 050 51 58 65, info@valentijnsontbijt.shop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier