De maskers zijn bedoeld voor het personeel van wzc Sint-Vincentius, onderdeel van vzw Open Kring. Ze moeten de personeelsleden en de bewoners beter beschermen tegen het coronavirus.

"Via Femma Ardooie had ik vernomen dat het woonzorgcentrum op zoek was naar extra beschermingsmateriaal in deze barre coronatijden", horen we van zaakvoerder Jonas Vermeersch. "Het personeel zet zich dag in, dag uit in om de beste zorgen te geven aan de bewoners maar op vandaag gaat dit gepaard met de nodige risico's. Daarom wilden wij ook graag onze duit in het zakje doen. Ik bestelde twintig gelaatsmaskers die een bescherming van het volledige gezicht garanderen en ging die vandaag afgeven in het rusthuis aan de Kortrijksestraat. Hopelijk kunnen ze een verschil maken."

(TD)

De maskers zijn bedoeld voor het personeel van wzc Sint-Vincentius, onderdeel van vzw Open Kring. Ze moeten de personeelsleden en de bewoners beter beschermen tegen het coronavirus. "Via Femma Ardooie had ik vernomen dat het woonzorgcentrum op zoek was naar extra beschermingsmateriaal in deze barre coronatijden", horen we van zaakvoerder Jonas Vermeersch. "Het personeel zet zich dag in, dag uit in om de beste zorgen te geven aan de bewoners maar op vandaag gaat dit gepaard met de nodige risico's. Daarom wilden wij ook graag onze duit in het zakje doen. Ik bestelde twintig gelaatsmaskers die een bescherming van het volledige gezicht garanderen en ging die vandaag afgeven in het rusthuis aan de Kortrijksestraat. Hopelijk kunnen ze een verschil maken."(TD)