Vastgoedbeurs Realty op 17 en 18 september in Knokke geannuleerd

Redactie KW

Er gaat een streep door Vastgoedbeurs Realty die normaal op 17 en 18 september zou plaatsvinden in het casino en op het Albertstrand in Knokke-Heist.

De coronacrisi en de groeiende onzekerheid of Realty in september zou kunnen plaatsvinden, deed Easyfairs België, organisator van Realty, beslissen om de twaalfde editie van het vastgoedevent af te gelasten.

“De onzekerheid rond het al dan niet mogen doorgaan van Realty zorgt ervoor dat partnersexposanten geen definitieve beslissing nemen rond hun deelname en dat de ticketverkoop naar de real estate professionals niet kan opgestart worden. UPSI-BVS, de beroepsvereniging van de vastgoedsector die al jarenlang vaste partner is van Realty, liet weten dat ze al haar evenementen voor 2020 annuleert”, zo klinkt het bij de organisatoren.

“Rekening houdend met al de externe factoren is Easyfairs België in 2020 niet in de mogelijkheid om een voldoende kwalitatief en hoogstaand event voor de Belgische real estate sector neer te zetten. Bijgevolg werd beslist om de editie van Realty en Immo Invest Days in september 2020 te annuleren. Realty en Immo Invest Days willen hun partners onder wie ook het gemeentebestuur van Knokke-Heist en de real estate community bedanken voor het begrip en de support van de laatste weken.” (DM)

Voor meer relevante informatie, zie ook Appartement te huur in Knokke

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier