Vanaf maandag 7 september weer zumbalessen in Ter Deeve

Peggy Valcke, centraal op de foto, is klaar om er weer in te vliegen. © Luc
Redactie KW

Het verenigingsleven keert stilaan terug in het Meulebeekse dienstencentrum Ter Deeve. Heel wat clubs hebben hun activiteiten terug opgestart. De wandelaars, de fietsers en de petanquespelers zijn er reeds enkele weken actief met inachtneming van alle coronamaatregelen.

Op maandag 7 september start Peggy Valcke er met haar zumbalessen. “Het zal vooral met de senioren een blij weerzien zijn. Na zes maanden inactiviteit zullen de deelnemers heel blij zijn om de spieren terug los te kunnen gooien”, vertelt Peggy.

“De seniorensessie vindt plaats om 14 uur in de grote zaal. Wat de avondsessies betreft, komen we hier ook terug op vertrouwd terrein. Tijdens de maanden juli en augustus konden we met de avondgroepen gebruik maken van de grote zaal in het Sint-Lutgardisinstituut aangezien er op dat moment geen leerlingen op school waren.”

Inschrijven op vrijdag

“Op maandagavond om 19 uur en op donderdagavond om 19.15 uur is er zumbales. De maandagavond om 20.15 uur is er body and mind en op donderdagavond om 20.30 uur is er de sessie fatburner & body mix. De beurtenkaarten van voor de coronacrisis blijven geldig. Een maandabonnement kost 30 euro, een 10- beurtenkaart kost 55 euro en voor een 20-beurtenkaart betaal je 90 euro.”

Alle info bij Peggy Valcke, 0496 16 14 84 of op www.nrgy.be. Inschrijven kan op vrijdagavond via facebook nrgy, dan vul je de doodle in en zo ben je geregistreerd. Dit kan eveneens aan de receptie van het dienstencentrum in de Bonestraat 24 in Meulebeke. (LB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier