Van wie is deze wensballon ?

De met veren gevulde ballon waarop een Engelse tekst staat. © ACK
Redactie KW

Op zondag 6 september vond Ginette Desplenter in Merkem een ballon. “Ik ging er naartoe en zag meteen dat het een bijzondere ballon was”, vertelt Ginette.

“Ik zat dat er een boodschap op geschreven stond. De boodschap luidde aan de ene kant ‘Happy Birthday daddy, love and miss you Jack’ (gelukkige verjaardag papa liefs en ik mis je Jack) en aan de andere kant ‘Happy Birthday Roy love, Jo, Ellie, Alfie & Amelia’ (gelukkige verjaardag Roy, liefs Jo, Ellie, Alfie & Amelia’.

“Ik weet niet of de mensen die de ballon verstuurden al dan niet blij zullen zijn om hem terug te krijgen maar ik zou ze toch graag vinden. Het is intrigerend dat de tekst in het Engels is, zou die ballon werkelijk van iemand uit Engeland zijn?” vraagt Ginette zich af.

Zoektocht naar eigenaar

“In ieder geval is hij goed terecht gekomen: de dreef naar onze boerderij heb ik de dromendreef gedoopt en hier vlakbij op ‘De Boskant’ in Merkem was er vroeger een café ‘Den Hemel’… Nee, in alle ernst, ik hoop die mensen te kunnen vinden.”

Vandaar dus een oproep: mochten de namen op de ballon bij iemand een belletje doen rinkelen neem dan contact op met Ginette op 0494 17 13 95. Ook delen via facebook (Gineth Desplenter) wordt zeer gewaardeerd. (ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier