Valentijnstrouwpartij op gemeentehuis Oostrozebeke

© JC
Redactie KW

Onder massale belangstelling en in aanwezigheid van de verzamelde pers mocht kersvers burgemeester Luc Derudder het kinderhuwelijk voltrekken van vier piepjonge paartjes uit de eerste leerjaren van basisschool Mandelbloesem.

De vier koppeltjes waren bijzonder fijn uitgedost en in hun zog trokken de bruidsparen gevolgd door alle leerlingen uit het Derde leerjaar en het derde kleuter naar het gemeentehuis voor een niet-alledaagse ceremonie. In de trouwzaal van het gemeentehuis werden ze opgewacht door de burgemeester en zijn schepen Jacques Goemaere.

Het ging er bijzonder gezellig maar wel heel officieel aan toe, met als belangrijk onderdeel het opsteken van de ringen en de eerste huwelijkskus. De burgemeester was echt in zijn nopjes en vooraleer de koppeltje te trouwen, stelde hij hen wel nog enkele vraagjes. Hoe zijn jullie op elkaar verliefd geworden? Of hoe toon je dat je elkaar graag ziet?

De antwoorden rolden vlot uit de kindermondjes. Alleen bij het geven van de eerste kus leek het wat stroef te gaan en moesten de jonge paartjes wel een beetje aangemoedigd worden. Verklappen we tenslotte nog even de namen van de vier jonge paartjes: Niemke Vandewalle en Lloyd Deganck, Oone Devoldere en Niels Loncke, Noémie Demuynck en Sem Forment en Naomi Vande Walle en Eden Vangaever.

(JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier