In de strijd tegen het coronavirus heeft de regering strengere maatregelen opgelegd. Ook vakantieparken en campings zijn getroffen. Die moeten sluiten vanaf dinsdag 3 november.

De verschillende parken van Center Parcs en Sunparks in ons land tellen honderden verblijven. Het gaat om de Center Parcs Erperheide, De Vossemeren, Park De Haan en Les Ardennes en de Sunparks-parken Kempense Meren en Oostduinkerke. Die sluiten maandag om 12 uur de deuren, tot en met 13 december.

Wie heeft geboekt tot maandag kan zijn verblijf gewoon voortzetten. De gasten worden gevraagd de parken te verlaten voor maandag om 12 uur. Gasten die vanaf maandag zouden aankomen, worden gevraagd thuis te blijven.

De restaurants zullen vanaf zaterdag gesloten zijn, wel wordt afhaal- en of bezorgservice aangeboden.

Oplossing

Center Parks en Sunparks gaan iedereen zo snel mogelijk informeren per sms en mail. Er zal worden gezocht naar een "passende oplossing" voor de gasten, klinkt het.

Het vakantiepark van Roompot in Bredene - goed voor 63 woningen - sluit eveneens maandag de deuren. De gasten mogen nog blijven tot en met maandag, aldus een woordvoerder. Iedereen wordt per mail verwittigd. Voor wie zijn verblijf niet kan doorgaan, wordt een omboeking of een alternatief gezocht, klinkt het.

In de strijd tegen het coronavirus heeft de regering strengere maatregelen opgelegd. Ook vakantieparken en campings zijn getroffen. Die moeten sluiten vanaf dinsdag 3 november. De verschillende parken van Center Parcs en Sunparks in ons land tellen honderden verblijven. Het gaat om de Center Parcs Erperheide, De Vossemeren, Park De Haan en Les Ardennes en de Sunparks-parken Kempense Meren en Oostduinkerke. Die sluiten maandag om 12 uur de deuren, tot en met 13 december. Wie heeft geboekt tot maandag kan zijn verblijf gewoon voortzetten. De gasten worden gevraagd de parken te verlaten voor maandag om 12 uur. Gasten die vanaf maandag zouden aankomen, worden gevraagd thuis te blijven. De restaurants zullen vanaf zaterdag gesloten zijn, wel wordt afhaal- en of bezorgservice aangeboden. Center Parks en Sunparks gaan iedereen zo snel mogelijk informeren per sms en mail. Er zal worden gezocht naar een "passende oplossing" voor de gasten, klinkt het. Het vakantiepark van Roompot in Bredene - goed voor 63 woningen - sluit eveneens maandag de deuren. De gasten mogen nog blijven tot en met maandag, aldus een woordvoerder. Iedereen wordt per mail verwittigd. Voor wie zijn verblijf niet kan doorgaan, wordt een omboeking of een alternatief gezocht, klinkt het.