Vaccinatiecentrum Roeselare organiseert drie prikdagen met Johnson & Johnson vaccin

Thomas Dubois

In het vaccinatiecentrum Roeselare liggen nog heel wat Johnson & Johnson vaccins in de koelkast die het liefst worden geprikt. Daarom werden nu drie vaste prikdagen vastgelegd voor dit type vaccin. De prikken kunnen gaan naar mensen die er nog geen hebben gehad. Van het Johnson & Johnson vaccin is één prik voldoende.

Ben jij dus tussen 18 en 41 jaar, kreeg je nog geen prik en sta je open voor een Johnson & Johnson vaccin? Dan is het mogelijk om je kandidaat te stellen;

Zo doe je dit:

· Registreer je op QVAX

· Kruis aan dat je ook met een Johnson & Johnson wil geprikt

worden (dat moet je binnen die leeftijdscategorie extra aanduiden)

· Vul je beschikbaarheden goed aan.

De vaste prikdagen voor Johnson & Johnson in het vaccinatiecentrum Roeselare vinden plaats op maandag 26 juli, dinsdag 27 juli en zondag 1 augustus. Vind die dagen dus zeker aan!

Nog geen prik gehad? Registreer je op QVAX!

Al wie om welke reden dan ook nog geen prik kreeg, kan die alsnog gratis krijgen. Daarvoor hoef je je enkel te registreren op QVAX!

Ook kinderen tussen de 12 en 15 jaar kunnen er geregistreerd worden. Toestemming van de ouder is wel nodig. Dit kan door ofwel mee te komen naar het vaccinatiecentrum op het moment van de prik. Of door je schriftelijke toestemming mee te geven. Een voorbeeldbrief hiervoor vind je op https://www.laatjevaccineren.be/wie-waar-en-wanneer/12-15-jarigen

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten