Vaccinatiecentrum Ieper-Poperinge wil vaccinatiegraad jongeren een boost geven

© (Foto Pixabay)
Redactie KW

Om de lage vaccinatiegraad bij de jongeren een boost te geven, komt het vaccinatiecentrum Ieper-Poperinge met twee opmerkelijke initiatieven.

Voor het eerste initiatief in Ieper gaat men de samenwerking aan met de organisatoren van Highlight Festival. Om in de sfeer van het festival te blijven, zullen er op vrijdag 6 augustus enkele dj’s aanwezig zijn in het vaccinatiecentrum Ieper, alsook acrobatie ter afleiding van het prikje.

Er zijn nog altijd plaatsen beschikbaar om zich met Pfizer of met Johnson & Johnson te laten vaccineren. Geïnteresseerden kunnen hun afspraak maken of verplaatsen door te bellen naar het callcenter (0800 30704) of een mail te sturen naar vaccinatiecentrum@ieper.be.

Inschrijven voor de prikdag op 6 augustus kan via dit formulier.

Tussen 9 uur en 12 uur en van 12.30 uur tot 14 uur wordt het Pfizer-vaccin toegediend. Tussen 14.30 uur en 16.30 uur wordt het Johnson & Johnson-vaccin toegediend.

In vaccinatiecentrum Poperinge is er een project in samenwerking met jeugdhuis Den Couter. Op vrijdag 13 augustus wordt een Open Prikdag ingericht onder de noemer “Get Your Lucky Shot”, waarbij jongeren zonder afspraak om hun vaccin kunnen komen. Uiteraard kan er nog steeds gereserveerd worden voor een specifiek uur, dit om een wachtrij te vermijden.

Wie meer info wenst, kan terecht bij de gratis helpdesk van de vaccinatiecentra van Ieper en Poperinge: 0800 30 704. Open elke werkdag tussen 9.30 en 18 uur. Vermeld altijd je rijksregisternummer.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier