Urban Walk in Steenbrugge ten voordele van de Warmste Week

Verschillende organisaties van Steenbrugge, zoals de Abdij, de school, de parochie en het Katholiek Onderwijs, werken samen. © SR
Redactie KW

Verschillende organisaties van Steenbrugge (waaronder de Abdij, de school, de parochie en het Katholiek Onderwijs) slaan de handen in elkaar voor de organisatie van een Urban Walk in Steenbrugge.

Ze organiseren de Urban Walk in het kader van de Warmste Week. Ze verwachten op zaterdag 7 december heel wat gezinnen uit Steenbrugge, maar ook uit de wijde omgeving, want ze stappen ten voordele van Francesco De Kade Knokke-Heist, één van de goede doelen van de Warmste Week.

Het gaat om een wandeling van vijf kilometer, die zal vertrekken vanuit school langs een buggyvriendelijk parcours. Er is een vrijblijvende fotozoektocht door Steenbrugge waarbij heel wat waardevolle sites aangedaan worden met onder meer de kerk, de abdij, de site van den Tir, het Brugs kerkhof,… In de abdij wordt kinderanimatie voorzien. Deelnemen kost 5 euro en starten kan die zaterdag tussen 13 en 15 uur.

(SR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier