Urban Foodbar geopend op domein Bulskampveld in Beernem

Burgemeester Jos Sypré, een ruime delegatie van zijn bestuur en gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe kwamen de zaakvoerders graag feliciteren met de opstart van het urban café. © foto GS
Redactie KW

Vrijdag 19 juni opende de Urban Foodbar op het domein Bulskampveld in Beernem de deuren voor het publiek.

Voor uitbaters Johan Deman (50) en Anne-Marie van Meulebroek (50) uit De Haan was het niet evident om in volle coronatijd alle voorbereidingen te treffen. “We zijn er vol tegenaan gegaan en hebben ons concept van een urban café met moderne vibe en grootstedelijke accenten nog voor de opening moeten toetsen aan de COVID-19-maatregelen die momenteel nog gelden.”

Zo ook voor de openingsreceptie waar de uitbaters met enkele beperkingen geconfronteerd werden. “Met dit concept willen we de natuur van het park naar het terras en naar binnen brengen. Er zijn veel planten en we brachten ook houtstructuren en smeedijzeren toetsen aan. Er is zowel hoog- als laagzittend meubilair, evenals comfortabele en toegankelijke zitplaatsen voor de iets oudere klanten.”

Wat het meest opvalt, is de zwarte mobiele bar die aanpalend aan het terras is opgesteld wat een duidelijke meerwaarde en een kortere wachttijd garandeert. Binnen is er het café, restaurant en feestzaal met bediening. Burgemeester Jos Sypré, een ruime delegatie van zijn bestuur en gedeputeerde Jurgen Vanlerberghe kwamen de zaakvoerders graag feliciteren met de opstart van het urban café.

(GS/ foto GS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier