"Mensen zitten thuis, alleen of met hun geliefde", vertelt de Brugse zaakvoerder Eric Vandaele. "Veel tijd voor quality time. Als je toch thuis moet blijven, kan je er maar beter het beste van maken. Met Upper at home willen we een lichtpuntje zijn. Via het systeem van videoconferentie willen we onze home parties toch door laten gaan. Via onze website kunnen mensen een digitale party bestellen. Zowel de klant als haar vriendinnen staan via een videochat in contact met onze upperlady, die tips en uitleg geeft bij onze producten. Die kan je daarna digitaal bestellen. Alles zoals een echte home party, maar dan volledig online. De 'gastvrouw' blijft het extra geschenk ontvangen."

Overlevingsstrijd

Het bedrijf probeert op deze manier toch actief te blijven. "Het is een overlevingsstrijd", steekt Eric Vandaele het niet onder stoelen en banken. "Onze winkels zijn gesloten, de home parties mogen niet doorgaan... We hebben wel nog onze webshop, die nu populairder wordt, maar die zorgt maar voor 10 à 20 procent van onze omzet. Ik hoop dat deze test aanslaat, want je moet weten dat 125 mensen hier een inkomen door hebben..."

"Mensen zitten thuis, alleen of met hun geliefde", vertelt de Brugse zaakvoerder Eric Vandaele. "Veel tijd voor quality time. Als je toch thuis moet blijven, kan je er maar beter het beste van maken. Met Upper at home willen we een lichtpuntje zijn. Via het systeem van videoconferentie willen we onze home parties toch door laten gaan. Via onze website kunnen mensen een digitale party bestellen. Zowel de klant als haar vriendinnen staan via een videochat in contact met onze upperlady, die tips en uitleg geeft bij onze producten. Die kan je daarna digitaal bestellen. Alles zoals een echte home party, maar dan volledig online. De 'gastvrouw' blijft het extra geschenk ontvangen."Het bedrijf probeert op deze manier toch actief te blijven. "Het is een overlevingsstrijd", steekt Eric Vandaele het niet onder stoelen en banken. "Onze winkels zijn gesloten, de home parties mogen niet doorgaan... We hebben wel nog onze webshop, die nu populairder wordt, maar die zorgt maar voor 10 à 20 procent van onze omzet. Ik hoop dat deze test aanslaat, want je moet weten dat 125 mensen hier een inkomen door hebben..."