Op Twitter deed Charlotte een oproep naar mensen die het optreden van Jasper Steverlinck gefilmd hebben. De zanger had tijdens zijn optreden de naam vermeld van Charlot haar verongelukte broer. Daarnaast zong hij ook 'One Thing I Can't Erase', het lied dat ook afgespeeld werd op de begrafenis van haar broer.

Dat Jasper Steverlinck net dat nummer bracht en net Jonas zijn naam vermeldde tijdens zijn optreden is geen toeval. Vlak na het ongeval, waarin Jonas betrokken was, stuurde de vader van Jonas en Charlot een mail naar de zanger met de vraag of hij het nummer wou spelen tijdens het festival Dranouter. Intussen laat Charlot weten dat Jasper Steverlinck contact met haar opnam en het filmpje bezorgde. Bekijk het hieronder.

Jasper Steverlinck bracht zijn versie van 'One Thing I Can't Erase' voor het eerst in het VTM-programma Liefde voor Muziek:

Op Twitter deed Charlotte een oproep naar mensen die het optreden van Jasper Steverlinck gefilmd hebben. De zanger had tijdens zijn optreden de naam vermeld van Charlot haar verongelukte broer. Daarnaast zong hij ook 'One Thing I Can't Erase', het lied dat ook afgespeeld werd op de begrafenis van haar broer.Dat Jasper Steverlinck net dat nummer bracht en net Jonas zijn naam vermeldde tijdens zijn optreden is geen toeval. Vlak na het ongeval, waarin Jonas betrokken was, stuurde de vader van Jonas en Charlot een mail naar de zanger met de vraag of hij het nummer wou spelen tijdens het festival Dranouter. Intussen laat Charlot weten dat Jasper Steverlinck contact met haar opnam en het filmpje bezorgde. Bekijk het hieronder.Jasper Steverlinck bracht zijn versie van 'One Thing I Can't Erase' voor het eerst in het VTM-programma Liefde voor Muziek: