UPDATE – Jasper Steverlinck bezorgt Charlot De Lee video van optreden op Dranouter

Jasper Steverlynck. © Liefde voor Muziek
Maxim Bille
Maxim Bille Webredacteur KW

De Poperingse Charlot De Lee was op zoek naar een video van het optreden van Jasper Steverlinck op Dranouter. De zanger had daarbij de naam van haar verongelukte broer vermeld. De video werd haar intussen bezorgd door Steverlinck zelf.

Op Twitter deed Charlotte een oproep naar mensen die het optreden van Jasper Steverlinck gefilmd hebben. De zanger had tijdens zijn optreden de naam vermeld van Charlot haar verongelukte broer. Daarnaast zong hij ook ‘One Thing I Can’t Erase’, het lied dat ook afgespeeld werd op de begrafenis van haar broer.

Dat Jasper Steverlinck net dat nummer bracht en net Jonas zijn naam vermeldde tijdens zijn optreden is geen toeval. Vlak na het ongeval, waarin Jonas betrokken was, stuurde de vader van Jonas en Charlot een mail naar de zanger met de vraag of hij het nummer wou spelen tijdens het festival Dranouter. Intussen laat Charlot weten dat Jasper Steverlinck contact met haar opnam en het filmpje bezorgde. Bekijk het hieronder.

https://twitter.com/charlot_delee1/status/1159375560797237248charlot.deleehttps://twitter.com/charlot_delee1

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

550rich3153600000Twitterhttps://twitter.com1.0

Jasper Steverlinck bracht zijn versie van ‘One Thing I Can’t Erase’ voor het eerst in het VTM-programma Liefde voor Muziek:

https://www.youtube.com/watch?v=O7gDPU2stNM

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.