Unizo Vleteren rolt opnieuw rode loper uit voor zijn leden

De aanwezige nieuwe ondernemers in het gezelschap van de bestuursleden van Unizo. (foto RVL)
Redactie KW

In het Dorpshuis van Westvleteren vond woensdagavond de twaalfde editie van de Rode Loper plaats. Op dit gesmaakte evenement voor zelfstandigen, handelaars en mensen met een vrij beroep werd getoost op het nieuwe jaar en werden drie nieuwe bestuursleden voorgesteld.

Unizo-voorzitter Wim Vannobel was blij en dankbaar om zoveel bekende maar ook veel nieuwe gezichten te mogen verwelkomen op deze editie van de Rode Loper. “Jullie talrijke opkomst toont aan dat jullie Unizo een warm hart toedragen en dat jullie, ondernemers in hart en nieren, het belangrijk vinden dat Vleteren groeit en bloeit. Deze erkenning motiveert ons om er ook in het komende jaar voluit voor te gaan”, zegt Wim vol overtuiging. “We hebben met Unizo in 2019 veel topmomenten beleefd. Het bedrijfsbezoek bij Publix, met bijna 100 aanwezigen, en vooral onze ‘Dag van de Ondernemer’ in ‘t Convent waren voltreffers.”

Ondernemend Vleteren

Wim Vannobel maakte van de gelegenheid gebruik om ook drie nieuwe bestuursleden voor te stellen. “Melanie Verhille en Koen Wouters zijn onze ploeg komen versterken. Nadine Vandepitte, echtgenote van bestuurslid Xavier Deruytter, heeft de taak op zich genomen om de vorige penningmeester Christine Wydooghe te vervangen. Christine verhuisde naar een andere gemeente.”

Uiteraard mochten ook de nodige nieuwjaarswensen niet ontbreken op deze twaalfde Rode Loper. Unizo-voorzitter Wim Vannobel wenste iedereen “het beste voor 2020, enkel vreugde en positivisme, een goed ondernemerschap, goede commerce en hopelijk vrij van tegenslagen en rampspoed.” Maar bovenal wenste hij hen een goede gezondheid. “Want als een zelfstandige de gezondheid niet mee heeft, moet hij niet op ziekteverlof, kan hij niet een hele dag in zijn bed blijven liggen, nee, hij moet deureboeren tot hij of zij niet meer kan.”

Ook burgemeester Stephan Mourisse sprak de ondernemers toe. Samen met de aanwezigen klinkte hij op een bruisend en ondernemend Vleteren waar het goed is om te wonen, te werken en te leven. (RVL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier