"We hoorden dat bij zelfstandige verpleegkundigen er nog nood was aan ontsmettende handgel, naast mondmaskers en shorten", aldus voorzitter Isabel Lapeirre van Unizo Roeselare. "Teamwork binnen het Unizobestuur zorgde ervoor dat we snel een palet van meer dan 500 liter ontsmettende alcoholgel op de kop konden tikken. We haalden de palet zelf op bij het bedrijf Konings in Zonhoven en vrijdagmiddag overhandigden we die gratis aan Francis Blomme, bestuurslid van de Kring Zelfstandige Verpleegkundigen Midden-West-Vlaanderen.

Op paaszaterdag zal de handgeld verdeeld worden aan de meer dan 130 leden van Kring. De volgende dagen bekijkt Unizo Roeselare of ze nog acties kan opzetten. "Het is nu oltegoare, zou onze burgemeester zeggen", aldus Isabel Lapeirre. "Dank aan iedereen uit de zorg voor zijn uitzonderlijke inzet."

"We hoorden dat bij zelfstandige verpleegkundigen er nog nood was aan ontsmettende handgel, naast mondmaskers en shorten", aldus voorzitter Isabel Lapeirre van Unizo Roeselare. "Teamwork binnen het Unizobestuur zorgde ervoor dat we snel een palet van meer dan 500 liter ontsmettende alcoholgel op de kop konden tikken. We haalden de palet zelf op bij het bedrijf Konings in Zonhoven en vrijdagmiddag overhandigden we die gratis aan Francis Blomme, bestuurslid van de Kring Zelfstandige Verpleegkundigen Midden-West-Vlaanderen. Op paaszaterdag zal de handgeld verdeeld worden aan de meer dan 130 leden van Kring. De volgende dagen bekijkt Unizo Roeselare of ze nog acties kan opzetten. "Het is nu oltegoare, zou onze burgemeester zeggen", aldus Isabel Lapeirre. "Dank aan iedereen uit de zorg voor zijn uitzonderlijke inzet."