Unizo Rekkem-Lauwe-Menen bezorgt corona toolkit aan leden

De raad van bestuur van Unizo Rekkem-Lauwe-Menen organiseerde een videovergadering om de steun aan hun leden te bespreken. © WO
Redactie KW

Ook in deze moeilijke coronatijden wil Unizo Rekkem-Lauwe-Menen er zijn voor haar leden. Ze doet dit onder meer door het bezorgen van een corona toolkit en door bij het stadsbestuur te pleiten voor steunmaatregelen.

“Onze leden worden meer dan ooit zwaar getroffen en kunnen een extra steuntje in de rug gebruiken”, vertelt voorzitster Veerle Meganck. Door onze raad van bestuur werd op 21 april de goedkeuring bekrachtigd om een corona toolkit te bezorgen aan onze leden. We belden hen op om hun specifieke behoeften te kennen om zo een nuttig pakket te kunnen samenstellen. De corona toolkit bestaat uit vloerstickers, mondmaskers en een flacon ontsmettingsalcohol.” De verdeling van de pakketten zal gebeuren tegen maandag 11 mei.

Terugbetaling deel lidgeld

Er werd eveneens beslist om de helft van het betaalde lidgeld 2020 terug te storten aan de leden. Unizo Rekkem-Lauwe-Menen richtte ook een schrijven naar het stadsbestuur met de vraag om een pakket steunmaatregelen uit te werken voor de lokale ondernemers en de opcentiemen van de stad Menen te verlagen, volgens een recent decreet goedgekeurd door de Vlaamse regering naar aanleiding van de coronacrisis. (WO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.