Unizo Esen organiseert lentereceptie

Redactie KW

Unizo Esen kiest voor een lentereceptie in plaats van een nieuwjaarsreceptie, en dat op de eerste dag van de lente, 21 maart. Terwijl de dagen langer worden, worden ook de mensen vrolijker, de natuur ontwaakt, mensen komen buiten om te genieten van het lentezonnetje en dat is bij Unizo Esen ook zo.

“Tijdens de wintermaanden zijn we een beetje in slaapmodus. Maar nu koning winter weet dat hij verslagen wordt door prins lente, worden ook wij wakker en we genieten opnieuw van elkaar. Op de dag van het aanbreken van de lente willen we dan ook alle Esense en groot-Diksmuidse ondernemers en handelaars uitnodigen. Iedereen gezellig bij elkaar, met een verwenformule”, zegt voorzitter Chris Vandezande. “Je kan klinken met oude bekenden en nieuwe ondernemers leren kennen. Een voorbeeld hiervan is het bedrijf Deprez uit Kortemark. Zij werden ondernemer-laureaat 2022 bij Unizo. Jeroen Deprez of zijn vader komt om 20 uur hun bedrijf voorstellen en zal vertellen hoe je laureaat wordt. Dit alles tijdens de verwenformule, uitgedokterd door feestzaal De Kroon.

Steven en Lindsay verwelkomen iedereen graag verwelkomen op 21 maart in Feestzaal De Kroon om 19.30 uur. Deelnameprijs voor leden bedraagt 30 euro met vermelding van het lidnummer en het is 35 euro voor wie geen unizolid is. Vooraf inschrijven is een vereiste wegens organisatorische redenen. Dit kan nog tot en met donderdag 16 maart. (ACK)

Lees meer over:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier