UniQuest Poperinge pakt uit met unieke zoektocht Corona’s Box

Medewerkers UniQuest: Veerle Deruyck, Lara Verdru, Eveline van den Berghe en Jeroen Cauwelier © MD
Redactie KW

Het event- en travelkantoor UniQuest uit de Europalaan pakt uit met een origineel initiatief. In een unieke zoektocht moet je de doos van Corona weer sluiten.

“Voor onze sector zijn het ook moeilijke tijden”, zegt zaakvoerder Jeroen Cauwelier. “Mensen gaan niet op reis, er worden geen vluchten gepland en er zijn geen evenementen voor het grote publiek. Wij blijven niet bij de pakken zitten. We hebben er iets op gevonden: we creëren ons eigen avontuur, in eigen land en volledig coronaproof!”

Uniek dagje uit

“Het betreft een unieke queeste (zoektocht) om niet de doos van Pandora, maar wel de doos van Corona terug te sluiten. Gezien iedereen deze zomer in het binnenland zal blijven, wilden we een uniek dagje uit organiseren in eigen streek rond Poperinge, voor kleine groepjes familie en vrienden, met een knipoog naar deze ongeziene coronacrisis”, aldus Jeroen Cauwelier, eigenaar van UniQuest en het creatieve brein achter dit concept.

Sleutels verzamelen

De bedoeling is dat de deelnemers in een klein groepje er een dag met de fiets op uit trekken. Zo leren ze de prachtige regio rondom Poperinge ontdekken, maar moet er ook duchtig samen gewerkt worden om alle mysteries en raadsels die ze op hun weg tegenkomen, op te lossen. Zie het als een soort ‘omgekeerde escape game in open lucht’. De bedoeling is om zoveel mogelijk sleutels te verzamelen om op het einde de doos van Corona weer te sluiten, de bron van het onheil.

De activiteit vindt volledig in open lucht plaats, met respect voor de social distance, en bovendien krijgen de mensen ook een survivalpakket mee dat alles coronaproof maakt.

Meer info: www.coronasbox.be , hier zie je een video. Contactpersoon: Jeroen Cauwelier, tel. 0484/48 29 56.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier