Unieke drive-inbioscoopbeleving in Plopsaland

Vanuit je auto geniet je niet alleen van de filmvoorstelling maar ook van de skyline mét zicht op de nieuwste in aanbouw zijnde rollercoaster.© MVO
Vanuit je auto geniet je niet alleen van de filmvoorstelling maar ook van de skyline mét zicht op de nieuwste in aanbouw zijnde rollercoaster.© MVO
Myriam Van den Putte

Het pretpark Plopsaland in Adinkerke bij De Panne mag helaas de deuren nog niet openen, maar heeft wel een bijzondere belevingsactiviteit in de aanbieding! Daarvoor sloeg ceo Steve Van den Kerkhof de handen in elkaar met Kinepolis.

Parking 3 van Plopsaland De Panne wordt de hele paasvakantie lang het decor voor Kinepolis On Tour, een buitengewone drive-inbeleving met het grootste mobiele ledscherm ter wereld!

Met een grootte van 16 op 9 meter brengt deze kanjer elke scène haarfijn tot bij jou zodat jij, samen met je vrienden of gezin, volop kan genieten van de leukste familiefilms en blockbusters in de gezellige bubbel van je wagen. Het unieke zicht op de skyline van Plopsaland krijg je er gratis bij.

Eén ticket per wagen

Je hoeft maar één ticket per wagen aan te kopen. Bovendien kan je ter plekke online drank en snacks aankopen, die coronaveilig tot aan je wagen geleverd worden.

Steve Van den Kerkhof: “Zo kunnen we de mensen toch een apart paasalternatief aanbieden zolang de overheid de verplichte sluiting van Plopsaland oplegt. Wie een Plopsa-jaarabonnement heeft krijgt nog eens 10% korting op een ticket voor Kinepolis On Tour.”

Reserveren

Abonnees kunnen hun persoonlijke promotiecode raadplegen door in te loggen op hun profiel. Tickets kan je reserveren via https://www.plopsalanddepanne.be/nl/shows/kinepolis-tour of https://kinepolis.be/nl/movie-categories/kinepolis-tour .

Eens geparkeerd, hou alvast je gsm bij de hand! ‘Fuze’ daagt je uit met een puzzel of beloont lukraak enkele parkeerplaatsen met een leuk cadeau!

Opgelet! Plopsaland De Panne blijft helaas tot nader order gesloten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.