Geen publiek bij Miss België? Dan maar de verkiezing via de drive-in-bioscoop volgen

Céline Van Ouytsel mag op 31 maart haar kroontje doorgeven. De verkiezing kan je van in je wagen volgen.©JAMES ARTHUR GEKIERE BELGA
Céline Van Ouytsel mag op 31 maart haar kroontje doorgeven. De verkiezing kan je van in je wagen volgen.©JAMES ARTHUR GEKIERE BELGA
Philippe Verhaest

Een bomvol Plopsa Theater om de nieuwe Miss België te kronen, dat zit er dit jaar niet in. Daarom wordt de verkiezing vertoond in de drive-in-bioscoop op de parking van Plopsaland De Panne.

De verkiezing van de nieuwe Miss België vindt al jaren plaats in het Proximus Theater van Plopsaland De Panne en is steevast goed voor een uitverkochte zaal. “Alleen kunnen we dit jaar deze mooie locatie niet met publiek vullen”, klinkt het bij de organisatie.

Daarom slaan Kinepolis, Plopsaland, de gemeente De Panne en de organisatoren van Miss België de handen in elkaar om de 93ste editie op het grootste mobiele led-scherm ter wereld te vertonen. “Op 31 maart om 20.30 uur ‘s avonds zal de verkiezing te volgen zijn via de drive-in-bioscoop op de parking van het pretpark. Op die manier maken we er ook in coronatijden een onvergetelijke gebeurtenis van.”

Vanaf maandag 22 maart kan je via kinepolis.be tickets kopen, die 50 euro per wagen kosten. “Ter plaatse kan je online drankjes en warme en koude snacks kopen. Die worden dan tot aan je auto gebracht. Op die manier kunnen we een pak mensen van dichtbij, maar toch vanop de nodige afstand en coronaveilig, laten meegenieten en ontdekken wie de nieuwe Miss België wordt.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.