Uniek concert van Helmut Lotti & Friends brengt 3.000 euro op

Organisator Martin Vanhollebeke met Helmut Lotti. © Foto PH
Redactie KW

Vrijdagavond vond er een uniek concert plaats van Helmut Lotti & Friends in de Sint-Pieterskerk.

Helmut bracht als vrienden Inne Eysermans (Amatorski), Dez Mona, Flip Kowlier en het Antwerpse koor deChorale mee. “Het idee van de Winterconcerten ‘Helmut & Friends’ rijpte weliswaar in Antwerpen waar de Magdalenakerk tweemaal uitverkocht raakte, maar wat in Antwerpen kan moest in Oostkamp ook mogelijk zijn”, dachten Linda Desoete en Martin Vanhollebeke, neef van Jelle Van Riet, de partner van Helmut die de pittige bindteksten verzorgde.

Bedrag verdubbeld

De opbrengst zou gaan naar het Kinderrechtenfonds van Zuster Jeanne Devos die om gezondheidsredenen jammer genoeg niet kon aanwezig zijn om de cheque met de opbrengst van het concert, 1.500 euro, in ontvangst te nemen. De Brugse Ambassador Club, vertegenwoordigd door Johan Siau, verdubbelde nog dit bedrag zodat er 3.000 euro naar het goede doel gaat. Alle aanwezigen waren lovend over de organisatie en de kwaliteit die de artiesten afleverden tijdens dit Winterconcert. De tickets waren in geen tijd uitverkocht. (PH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten