Uitspraak rond financiële situatie Aviflora pas op 1 april

Zaakvoerder Marnick Goossens (zittend tweede van links) hoopt op verdere schuldbescherming. © Foto FODI
Redactie KW

Woensdag verscheen zaakvoerder Marnick Goossens van Familiepark Aviflora in Ingelmunster voor de rechtbank van koophandel in Kortrijk. Momenteel wordt de zaak beschermd tegen schuldeisers. Op 1 april volgt de definitieve uitspraak.

Het Familiepark Aviflora, al decennia een begrip in Ingelmunster en ver daarbuiten, wordt momenteel beschermd tegen schuldeisers. Zaakvoerder Marnick Goossens kampt met financiële problemen wegens verschillende boetes voor inbreuken op onder andere de milieuwetgeving.

Woensdagochtend kwamen in een ruim één uur durende zitting alle partijen aan het woord. Op 1 april velt de rechter een vonnis in de zaak en zal Marnick Goossens weten of hij verdere schuldbescherming zal krijgen. 1 april is tegelijk ook een speciale dag voor de zaakvoerder, want op 1 april 2000 nam hij Aviflora over van de toenmalige eigenaar, de familie Vanooteghem.

Intussen blijft de onlinepetitie om Aviflora te redden, floreren. Woensdagochtend verzamelden ook enkele sympathisanten om Marnick Goossens in de rechtbank een hart onder de riem te steken.

(PADI)

Lees hierover ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Izegem.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.