Gisteravond is brand uitgebroken in een skateshop in de Boterstraat in Ieper. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. Het pand liep veel schade op. Er werd geen deskundige aangesteld omdat het pand niet stabiel genoeg is om te betreden, maar het parket gaat uit van een accidentele oorzaak.

De zaak was gesloten maar er waren werken aan de gang in het pand. Deze ochtend rond 6.00 uur is de brand opnieuw opgeflakkerd. Het aangrenzende pand (met lingeriezaak Marie) is daardoor ook deels uitgebrand. De bewoners van een aangrenzende woning werden deze ochtend voor een tweede keer geëvacueerd.

(DBI)

Gisteravond is brand uitgebroken in een skateshop in de Boterstraat in Ieper. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. Het pand liep veel schade op. Er werd geen deskundige aangesteld omdat het pand niet stabiel genoeg is om te betreden, maar het parket gaat uit van een accidentele oorzaak. De zaak was gesloten maar er waren werken aan de gang in het pand. Deze ochtend rond 6.00 uur is de brand opnieuw opgeflakkerd. Het aangrenzende pand (met lingeriezaak Marie) is daardoor ook deels uitgebrand. De bewoners van een aangrenzende woning werden deze ochtend voor een tweede keer geëvacueerd. (DBI)