Uitbater gezocht voor verhuring van strandmeubilair in Mariakerke

Op het strand van Mariakerke wordt vanaf de paasvakantie een verhuurlocatie voorzien voor strandmeubilair© Belga
Op het strand van Mariakerke wordt vanaf de paasvakantie een verhuurlocatie voorzien voor strandmeubilair© Belga
Redactie KW

Op het strand van Mariakerke wordt vanaf de paasvakantie een verhuurlocatie voorzien voor strandmeubilair, ter hoogte van de Diksmuidestraat. Stad Oostende lanceert hiervoor een oproep naar mogelijke uitbaters.

Op het strand van Mariakerke wordt ter hoogte van de Diksmuidestraat een zone voorzien voor onder andere strandstoelen. De zone heeft de breedte van drie strandcabines en een diepte van 20 meter vanaf de voorgevel van de exploitatiecabine richting de zee.

“De uitbater mag vast strandmeubilair verhuren in deze zone, maar ook los materiaal dat door badgasten kan meegenomen worden buiten deze zone. Het gaat over strandstoelen, strandzeilen en parasols, die gehuurd kunnen worden door strandgangers op zoek naar extra comfort”, zegt schepen bevoegd voor concessies, Björn Anseeuw (N-VA). “De nieuwe verhuurlocatie past ook in de profilering van Mariakerke als meest familievriendelijke strand van de kust.”

Geïnteresseerde uitbaters kunnen zich inschrijven tot 5 april om 10 uur. De toewijzing gebeurt per opbod. De overeenkomst geldt voor negen jaar met mogelijkheid tot verlenging. Het eerste seizoen kan starten vanaf de toewijzing.

Alle informatie en het inschrijvingsformulier zijn terug te vinden op www.oostende.be/strandmeubilair .

(GLO)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.