Uitbater Frans Serruys van feestzaal Ter Duinen in Middelkerke overleden

Frans Serruys, de bekende uitbater van feestzaal Ter Duinen in Middelkerke, is zondag na een slepende ziekte overleden. Hij werd 63.

Frans Serruys werd 63. © Foto PB

Frans werd geboren op 1 juni 1955 in Gistel als telg in een gezin van 12. Frans Serruys was bekend tot ver buiten de gemeentegrenzen als een joviale, altijd welgezinde man die steeds klaar stond om te helpen waar het kon. Hij organiseerde of werkte mee aan heel wat activiteiten en evenementen. Zo was hij 25 jaar geleden mede-oprichter van de Middelkerkse boerenmarkt en stelde hij zijn zaal ter beschikking voor de speurders in de zoektocht naar Ann en Eefje.

Hij stond mee aan het roer van de Middelkerkse revue en de Vlaamse Senioren Kustdagen en zette zijn zaal open voor heel wat activiteiten van verenigingen of shows. Vooraleer hij naar Middelkerke verhuisde, meer dan 30 jaar geleden, baatte hij in Gistel Het Rozenhof uit. Hij had samen met zijn vroegere partner Renate Eyland een dochter Charlotte en was nu de partner van Dominique Spegelaere. De begrafenis zal plaatsvinden in intieme kring.

(PB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.