Uilenspiegel Tiegem brengt Mooi zijn alle vrouwen

Toneelvereniging Uilenspiegel Tiegem speelt volgende week een komisch toneelstuk. Het stuk draagt de titel ‘Mooi zijn alle vrouwen’. Het verhaal gaat over een onverbeterlijke Casanova die verstrikt raakt in zijn eigen leugens.

Op de planken staan Trees Platteau, Cloë Neirynck, Günther Vanmaercke, Twighi Detavernier, Krista vandevelde, Jeroen Adams, Jeffrey De Wit, Peter benoot, Emmily De Bosschere in de zetel, Sophie Ottevaere en Henk De Bosschere. Regisseur Roxane Sirejacobs staat niet op de foto omdat alle eer de acteurs toekomt. © XC

Regisseur Roxane uit Gent maakt steeds een bewerking van het script. “Zo’n script is vaak oubollig en dat moet je pimpen. Ik verkort het stuk en maak het scherper op de snee, ik noem het overgoten met mijn Roxane-sausje. Ik werk ook heel graag met muziek en lichteffecten“, vertelt Roxane.

Het verhaal

Het verhaal speelt zich af in een romatisch en charmant hotelletje op het platteland. Het vaste personeel van het hotel, mevrouw Vanbeneden, Nico de Piccolo en Manuela het wat naïeve kamermeisje vormen samen met de kok Michiel en de vaste gasten Gerda, Birgit en Freddy een groot deel van de cast. Alles gaat rustig zijn gangetje tot een zekere casanova Guy Van de Witte Sande het hotel betreedt. Is hij op zoek naar avontuur?

Voorstellingen

Dat kan je zelf ontdekken tijdens de voorstellingen op vrijdag 23 en 30 november om 20 uur, zaterdag 24 november en 1 december om 20 uur, zondag 25 november en 2 december om 18 uur en woensdag 28 november om 20 uur. De opvoeringen vinden telkens plaats in de Mensindezaal in Tiegem. (XC)

Kaarten voor het stuk kosten 7 euro, reservatie en plaatsbespreking kan op 056 68 14 40.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.