Tweeling Marie en Mathis zijn Miss en Mister Halloween Blankenberge

De tweeling uit Wevelgem won het kinderhalloweenfeest in Blankenberge. © WK
Wim Kerkhof
Wim Kerkhof Medewerker KW

Marie en Mathis Platteeuw, allebei 11 jaar, werden zaterdagnamiddag op het kinderhalloweenfeest in het CC Casino verkozen tot Miss en Mister Halloween.

Mama Ann Spillebeen is apetrots op haar tweeling. “Mathis heeft vorig jaar ook al gewonnen, maar dat was toen met een ander meisje. Zo blij dat ze nu samen Miss en Mister Halloween zijn geworden!” Marie de heks en Mathis met zijn bruine cape gingen volgens mama enorm op in hun rol. Vooral Mathis. “Hij liep de hele middag rond met een griezelige blik en zijn hoofd naar beneden”, glimlacht ze.

Het hele gezin is overigens zot van ‘t steedje. “We wonen eigenlijk in Wevelgem, maar sinds we hier een tweede verblijf hebben, komen we elk weekend en elke vakantie naar Blankenberge. Er is dan altijd veel kinderanimatie. De kinderen zijn net zoals wij helemaal verliefd op deze stad. Het strand, de zee, de stoeten… Carnaval vinden ze ook top en ze hebben hier al veel nieuwe vriendjes gemaakt in de strandbars. Als tweeling doen Marie en Mathis altijd alles samen en ze gaan naar elk kinderevenement in Blankenberge. ‘t Zijn echt twee party animals“, knipoogt Ann.

Vandaag, zondag gaat om 18.30 uur de halloweenparade uit.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier