Rebekka werd geboren in Kortrijk. Op kerstavond werd ze 104 jaar. Daarmee was ze na Rachel Vannieuwenhuyse de tweede oudste inwoner van Kortrijk.

Rebekka verbleef in woonzorgcentrum De Pottelberg in Kortrijk. Ze was de weduwe van Albert Vanlaere die in 1999 overleed.

Haar dochter is Christine Vanlaere (wed. van Roland Bekaert). Rebekka had twee kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

Rebekka heeft veel gewerkt in haar glasraamfabriek maar ook als model en zangeres.

De uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 23 januari om 10 uur in de kapel van woonzorgcentrum De Pottelberg, Pottelberg 1 in Kortrijk.

(EDB)

Eerder stond vermeld dat Alfred Malfait de tweede oudste inwoner van Kortrijk is. Dat klopt niet, Alfred overleed in september vorig jaar, vlak voor zijn 104de verjaardag.

Rebekka werd geboren in Kortrijk. Op kerstavond werd ze 104 jaar. Daarmee was ze na Rachel Vannieuwenhuyse de tweede oudste inwoner van Kortrijk.Rebekka verbleef in woonzorgcentrum De Pottelberg in Kortrijk. Ze was de weduwe van Albert Vanlaere die in 1999 overleed.Haar dochter is Christine Vanlaere (wed. van Roland Bekaert). Rebekka had twee kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.Rebekka heeft veel gewerkt in haar glasraamfabriek maar ook als model en zangeres.De uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 23 januari om 10 uur in de kapel van woonzorgcentrum De Pottelberg, Pottelberg 1 in Kortrijk.(EDB)