Tweede editie voor succesvolle 11.trail door Roeselare

De 11.trail loodst opnieuw 1.500 lopers door het centrum van Roeselare. © Stefaan Beel
Peter Soete

Na de succesvolle eerste editie van de 11.trail door Roeselare hopen de lokale 11.11.11-vrijwilligers dat Roeselare op 22 oktober opnieuw de loopschoenen aantrekt voor het goede doel.

De 11.11.11-vrijwilligers van Roeselare en Hooglede pakten vorig jaar uit met de 11.trail, een stadsloop door Roeselare. Het werd een meteen een succes want de loop raakte razendsnel uitverkocht. Voor de tweede editie opteert de organisatie opnieuw voor een belevingsloop van om en bij de 8 km waar de lopers meer dan 20 gebouwen passeren of er zelfs door lopen. Langs het parcours zullen tientallen muziekgroepen, dansgezelschappen en theatergroepen voor animatie zorgen.

VIP-formule

Ook dit jaar zetten elf peters en meters hun schouders onder het project. Annelies Volckaert, Stijn Dejonckheere, Kris Declercq, Ann Vansteenkiste, Jurgen Meerschaert, Emma Boone, Veerle Dejaeghere, Rita Demaré, Deniza Miftari, Kourosh Mohammadi en Fred Deburghgraeve staan mee in voor de promotie van de 11.trail.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie formules: een gewone inschrijving die 11 euro kost, een inschrijving van 22 euro met een uniek T-shirt op maat of de VIP-formule van 111 euro waarbij je een VIP-onthaal krijgt, een massage, een maandabonnement van de fitness en een voorbehouden parkeerplaats.

(Peter Soete)

Start en aankomst zijn opnieuw in de Burgerschool en er kunnen 1.500 lopers deelnemen. Inschrijven kan via www.11trail.be en Facebook/Instagram: 11trail.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.