Tweede editie van Will Sports nu al geslaagd

De eerste spreker Bart Swings bracht al wat volk op de been tijdens zijn seminarie. © TV
Tom Vanderghinste
Tom Vanderghinste Medewerker KW

Will Sports mocht zaterdag de deuren openen van de tweede dag van de tweede editie van het festival voor sportliefhebbers. Met namen als Bart Swings, Frederik Van Lierde, Karel Sabbe, Stoffel Vandoorne, Goedele Leyssen, … op het programma was het duidelijk dat de echte liefhebber hier aan zijn trekken kon komen.

“Het is dit jaar de tweede editie en we voelen dat het evenement echt op gang begint te komen. Er zijn meer bezoekers dan vorig jaar en we hebben wederom ingezet op kwaliteit. Het is dan ook voor sporters de ideale gelegenheid om naar sprekers te komen luisteren en er zaken uit op te steken”, vertelt Nuri van de organisatie. “De seminaries en workshops zijn vaak niet te vinden op andere evenementen wat van Will Sports wel een mooie meerwaarde maakt.”

Onder de aanwezigen was ook fervent zwemliefhebber Anthony uit Kuurne aanwezig. “Dat een beurs als dit kan plaatsvinden in Kortrijk vind ik zeker mooi meegenomen. Zwemmen is mijn passie en toen ik las dat er een zwembad aanwezig was waarin men testen kon uitvoeren, heb ik geen moment getwijfeld. Ik ben benieuwd wat het resultaat zal worden”, besluit Anthony.

De workshops en seminaries zijn een meerwaarde voor de bezoekers

Sophie en Lieven van Bike Repair bij hun stand.
Sophie en Lieven van Bike Repair bij hun stand.© TV

Ook Lievens Bike Repair was tussen de grootspelers aanwezig. “Dat we hier staan op deze beurs is omdat we onze job met passie uitvoeren. Mijn man is helemaal into techniek en levert perfectie af. Dat willen we ook meegeven aan de mensen. Daarnaast bieden we ook workshops aan omtrent fietsonderhoud zodat mensen thuis de basis kunnen uitvoeren en op die manier de fiets kunnen onderhouden”, besluit Sofie Verriest.

Wie niet aanwezig kon zijn, hoeft niet te treuren want de organisatie is hoopvol naar de toekomst. “Als we op dit elan kunnen verder gaan, kunnen we zeker in 2020 een derde editie tot uitvoering laten komen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier