Tweede editie van sfeervolle zomerbar in Gits

Deze enthousiaste collega's heten iedereen van harte welkom: Vooraan Bernard Marchau. Achteraan Lindsey Geldof, Ellen Lefevere, Jelle Decan, Nické Schotte, Dominique Haesaert, Jens Desmet, Yentl Versaevel, Julie Carlier, Nele Vermeulen en Tom Supeene. (foto EV)
Redactie KW

Na het overdonderende succes van vorig jaar organiseert de jongerenwerking van het Witkasteel opnieuw een zomerbar op vrijdag 24 mei. Met heel wat sfeer, gezelligheid, hapjes en drankjes is de zomerbar de ideale afsluiter van de werkweek.

“Vorig jaar kwamen we op het idee om met een zomerbar geld in te zamelen voor ons jaarlijkse kamp. Met de opbrengst zijn we toen tijdens ons zesdaagse kamp in Retie een dagje naar de Efteling geweest en konden we ook gaan kajakken”, vertelt Tom Supeene. Ook dit jaar kunnen we wat extra centjes gebruiken voor een uitstap of extra spel- en knutselmateriaal.”

Na het succes in 2018 was het al snel duidelijk dat er in 2019 een tweede editie zou komen. “We waren vorig jaar wat overdonderd door het succes van ons initiatief.”

Meer dan 500 mensen

“Meer dan 500 mensen kwamen langs. Vandaar dat we dezelfde formule als vorig jaar behouden. Denk aan sfeerverlichting, een springkasteel, cocktails, mocktails, een wijnbar, streekbieren, tapasbordjes en hamburgers. Dit jaar zullen er ook frietjes te verkrijgen zijn en hebben we gezorgd voor wat meer beschutting tegen de wind.”

Het startschot wordt op vrijdag 24 mei om 16 uur gegeven. Alles vindt plaats op het Gollemplein langs de Koolskampstraat maar bij slecht weer is een alternatief voorzien. (EV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier