Aan de preselectie namen er 144 mannen deel. Er werden er twaalf geselecteerd, die in de komende weken op diverse manieren in de spotlights zullen staan tot aan de finale op 1 juni in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Bij de 'gouden' twaalf zitten er ook twee West-Vlamingen, namelijk Aaron Hanssens (20) uit Brugge en Thierry Toebat (40) uit Geluwe.

Aaron werkt als monteur in de metaalsector, Thierry is kapper. In zijn jonge jaren woonde Aaron in... Geluwe. Dat is heel toevallig, want Thierry is daar kapper. "We kenden elkaar niet en wisten dus niet van elkaar dat we deelnamen", zegt het duo. "Het is pas toen we bij de finalisten waren dat we meer van elkaar vernamen."

Aaron en Thierry woonden zelfs ooit in dezelfde straat in Geluwe. Was Thierry ooit de kapper van Aaron? "Neen, helemaal niet", glimlacht Aaron. Tijdens de kick off werd ook de Armonea-campagne gelanceerd, kregen de aanwezigen een eerste blik op de MGB-kalender 2019, werden de pralines gepromoot én sprak ook Viceminster-president van de Vlaamse regering en Minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans de aanwezigen toe.

Maar het belangrijkste is wel: wie volgt Bart Hesters op als Mister Gay Belgium en vertegenwoordigt internationaal ons land op de Mister Gay Europe én World-verkiezing? Gaat de eer op 1 juni terug naar een West-Vlaming, zoals twee jaar geleden naar Jamie Deblieck uit Roeselare. We zijn benieuwd...

(PADI)

Aan de preselectie namen er 144 mannen deel. Er werden er twaalf geselecteerd, die in de komende weken op diverse manieren in de spotlights zullen staan tot aan de finale op 1 juni in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Bij de 'gouden' twaalf zitten er ook twee West-Vlamingen, namelijk Aaron Hanssens (20) uit Brugge en Thierry Toebat (40) uit Geluwe. Aaron werkt als monteur in de metaalsector, Thierry is kapper. In zijn jonge jaren woonde Aaron in... Geluwe. Dat is heel toevallig, want Thierry is daar kapper. "We kenden elkaar niet en wisten dus niet van elkaar dat we deelnamen", zegt het duo. "Het is pas toen we bij de finalisten waren dat we meer van elkaar vernamen."Aaron en Thierry woonden zelfs ooit in dezelfde straat in Geluwe. Was Thierry ooit de kapper van Aaron? "Neen, helemaal niet", glimlacht Aaron. Tijdens de kick off werd ook de Armonea-campagne gelanceerd, kregen de aanwezigen een eerste blik op de MGB-kalender 2019, werden de pralines gepromoot én sprak ook Viceminster-president van de Vlaamse regering en Minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans de aanwezigen toe.Maar het belangrijkste is wel: wie volgt Bart Hesters op als Mister Gay Belgium en vertegenwoordigt internationaal ons land op de Mister Gay Europe én World-verkiezing? Gaat de eer op 1 juni terug naar een West-Vlaming, zoals twee jaar geleden naar Jamie Deblieck uit Roeselare. We zijn benieuwd...(PADI)