Maandag raakte al bekend dat Emma De Busscher (21) uit Brugge als verleidster deelneemt aan Temptation Island. Maar ook Jietse Strubbe (22) zal de Breydelstad vertegenwoordigen in het populaire programma.

"Ik heb me daar absoluut geen seconde verveeld", vertelt Jietse. "Ik was trouwens nog nooit in Thailand geweest en als ik al dan niet in Thailand verliefd ben geworden - dat zien jullie later wel - dan is het zeker op Azië!"

Jietse Strubbe. © VIJF

Of hij opnieuw zou deelnemen, mocht hij het kunnen herdoen? "Meteen! Ik ben heel blij dat ik die kans heb gekregen. Het was een onvergetelijke ervaring, een van de beste ervaringen in mijn leven zelfs. En ik heb er een heleboel nieuwe vrienden aan overgehouden. Ik zou het iedereen aanraden, maar dan wel als verleider. Als koppel zou ik nooit deelnemen. Als verleider heb je niets te verliezen, als koppel wel want dan heb je al iets moois opgebouwd."

Lees het volledige, exclusieve interview met verleiders Jietse en Emma in de Krant van West-Vlaanderen van vrijdag 1 februari of op kw.be!