https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Twee van de drie avonden ‘Wunderbar’ in Het Witte Paard nu al uitverkocht

Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De ticketverkoop voor de show ‘Wunderbar’ in Het Witte Paard loopt als een trein.

Op zaterdag 15, dinsdag 18 en woensdag 19 februari organiseert Het Witte Paard de show ‘Wunderbar’ in de Vissersstraat 53 in Blankenberge. De cast bestaat uit Dimitri Verhoeven, Maarten Cox, Steve Ryckier en de Satyn Sisters. Er is ook een internationale acrobatische act, een showballet en live orkest. De huisartiesten brengen eer aan de grootste namen uit de geschiedenis van de popmuziek, zoals Lady Gaga, Justin Timberlake, Imagine Dragons…

Voor de gelegenheid en omdat een weinstübe in de wintertijd nooit veraf is, duikelen de artiesten ook eens in het Duitse repertoire. Zodra Wunderbar weerklinkt, zal iedereen ongetwijfeld luidop willen meezingen. Op bepaalde momenten maken wondermooie danseressen met lange benen de meest sierlijke bewegingen in bijzonder fraaie kostuums. Voor al dat moois is er in feite maar één woord: Wunderbar! Schol! Santé! Prosit!

Wil je erbij zijn, dan moet je vlug zijn, want 18 en 19 februari zijn al uitverkocht. Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor zaterdagavond 15 februari. De deeuren openen om 19.30 uur. De show start om 20.30 uur. Vooraf is een driegangen showdiner mogelijk in Hotel Aazaert aan 42 euro per persoon, exclusief drank. Eén ticket voor de avond kost 39 euro voor rang 1 of 29 euro voor rang 2. (PADI)

Reservatie : 050 41 11 00 of www.witte-paard.be.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.