Twee vaccinatiecentra in Oostkamp en Zedelgem

Er worden twee vaccinatiecentra opgericht voor de gemeenten Beernem, Oostkamp, Jabbeke en Zedelgem. De Valkaart in Oostkamp en De Groene Meersen in Zedelgem zullen de komende maanden dienst doen als vaccinatiecentrum. De vier gemeenten zijn volop bezig met het inrichten van de centra.

©ERIC LALMAND BELGA
©ERIC LALMAND BELGA

De inwoners van Beernem en Oostkamp zullen gevaccineerd worden in De Valkaart. De inwoners van Jabbeke en Zedelgem zullen het vaccin toegediend krijgen in De Groene Meersen.

“We zullen de nodige ondersteuning bieden om alle inwoners van de vier gemeenten op een veilige manier in het vaccinatiecentrum te krijgen (communicatie rond openbaar vervoer, inleggen extra vervoer…). Wie niet of minder mobiel is, helpen we met het zoeken naar een oplossing”, laten de gemeenten weten in een persbericht. “Binnen de eerstelijnszone WE40 was de keuze voor De Valkaart en De Groene Meersen de meest logische keuze. De gebouwen zijn groot genoeg, bieden de nodige voorzieningen en zijn bovendien centraal gelegen. Onze diensten zoeken een oplossing voor de gebruikers van de sites De Valkaart en De Groene Meersen en brengen hen persoonlijk op de hoogte. Ook hier zullen de vier gemeenten met elkaar samenwerken.” (AVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.