Twee restaurants in Roeselare slaan met Halloween handen in elkaar

De Roeselaarse vriendinnen Bieke Rambour (30) van Bistro Twenty Seven en Michelle Vanrobaeys (31) van Brasserie L’Europe slaan de handen in elkaar en presenteren hun klanten eind oktober een Halloween Gourmetbox.

Op de foto herkennen we Michelle Vanrobaeys (links) en Bieke Rambour, zij slaan met Halloween de handen in elkaar. © Stefaan Beel

“Onze mannen zijn allebei volbloed Beitemnaars en kennen elkaar al heel lang”, zegt Bieke. “Omdat we zo’n zeven jaar geleden regelmatig met elkaar begonnen op te trekken is er ook tussen Michelle en mij een innige vriendschapsband gegroeid. We hebben allebei aan den lijve ondervonden hoe het voelt om een zaak verplicht te moeten sluiten en dat maakte die band alleen maar sterker.”

Het verscherpen van de coronamaatregelen hadden ze allebei wel verwacht maar het feit dat de boel nog eens volledig dicht zou gaan, kwam als een donderslag bij heldere hemel. “Gelukkig zijn we beiden van nature positieve vrouwen die het hoofd niet zo vlug laten hangen. Die voortdurende onzekerheid blijft natuurlijk een harde noot om te kraken. Tijdens de eerste lockdown bood ik al ontbijt- en hamburgerboxen aan en die manier van werken is vrij goed meegevallen. Nu kwam Michelle op het idee om samen iets te doen en een leuk Halloween-menu samen te stellen. Dat concept hebben we uiteindelijk samen uitgewerkt. Het is iets unieks en overheerlijks geworden”, knipoogt Bieke.

Deze ‘Halloween Gourmetbox’ kost 60 euro voor 2 personen en bevat heksenketelsoep van pompoen, griezelgourmet met vlees en vis, groentjes en verse frietjes om te eindigen met zombiemousse. Voor de kinderen is er een Spooky Kids Box à 15 euro per persoon inclusief leuke Halloween-attributen. Reserveren kan tot en met 28 oktober bij Michelle 0473 96 88 85 of bij Bieke 0476 31 87 83. (KK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.